Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka16g4.2kcal0.3g0.7g0g0.4g
Katkarapu 31g21kcal4.5g0g0.3g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g39g16kcal0.5g3.2g0.1g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g47g12kcal0.7g2g0.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.6g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g114kcal12.6g12.4g1.2g0.8g
Valittu annoskoko291g57kcal6.3g6.2g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna146g29kcal3.2g3.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167