Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g126g126kcal24g0g2.8g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)53g142kcal9.5g1.1g11.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g42g13kcal1.9g0.8g0.1g0.7g
Ruokakerma Valio 5%56g34kcal0.7g1.6g2.8g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä7g13kcal0.2g0.8g0.5g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)7g8.4kcal0.1g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g672kcal72.8g9.2g36.4g1.4g
Valittu annoskoko291g336kcal36.4g4.6g18.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna146g168kcal18.2g2.3g9.1g0.4g
Arvot/100g100g115kcal12.5g1.6g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138905