Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali120g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 92g208kcal17.4g0g15.5g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.5g3.3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g14g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g28g96kcal0.6g0.8g10.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g712kcal44g10.4g55g5g
Valittu annoskoko291g356kcal22g5.2g27.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna146g178kcal11g2.6g13.8g1.3g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513