Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)46g16kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.8g0.1g0.6g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lanttu 10g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g24g63kcal2.9g0.5g5.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g308kcal10g30g15.2g3.8g
Valittu annoskoko292g154kcal5g15g7.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna146g77kcal2.5g7.5g3.8g1g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.1g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585