Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.6g0.1g0.9g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g5.2g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g21g4.2kcal0.3g0.6g0g0g
Seiti x-tra83g67kcal14.2g0.8g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g487kcal33.4g31.6g24.8g1.8g
Valittu annoskoko292g244kcal16.7g15.8g12.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna146g122kcal8.4g7.9g6.2g0.5g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.4g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842