Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Keittojuurekset, apetit200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15g11kcal1.1g1.4g0.1g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g49kcal5.6g0g2.9g0g
Keittojuurekset, apetit15g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g26kcal1.8g0g2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi111g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5821g2930kcal236.8g143.2g152.8g19.8g
Valittu annoskoko2911g1465kcal118.4g71.6g76.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna1455g733kcal59.2g35.8g38.2g5g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183250