Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g700g1541kcal74.9g4.2g119.1g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g1051g599kcal14.7g130.3g2.1g0g
Vesi1121g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g39g35kcal1.2g1.4g2.7g0.3g
Maustepippuri, annos 1g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g4350kcal181.6g271.8g247.8g0.6g
Valittu annoskoko2912g2175kcal90.8g135.9g123.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna1456g1087kcal45.4g68g62g0.2g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503