Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1599g1012kcal48g76.8g56g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g208g665kcal22.9g133g4.6g22.9g
Vehnäjauho, sunnuntai416g1455kcal49.9g295.2g8.7g12.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Voi 160g1160kcal1.9g0.6g130g0g
Rypsiöljy 144g1273kcal0g0g143.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 376g472kcal41.3g1g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g12073kcal328g1013.2g754.2g70.8g
Valittu annoskoko2912g6036kcal164g506.6g377.1g35.4g
Annoskoko puolitettuna1456g3018kcal82g253.3g188.6g17.7g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197