Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 616g2008kcal74.7g365.9g17.2g33.9g
Hiiva 84g63kcal11g0.9g0.3g5.8g
Vesi1120g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1092g3385kcal185.6g589.7g31.7g142g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g10911kcal542.6g1913g98.4g363.4g
Valittu annoskoko2912g5455kcal271.3g956.5g49.2g181.7g
Annoskoko puolitettuna1456g2728kcal135.7g478.3g24.6g90.9g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149131