Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g1927g6745kcal231.2g1252.6g42.4g173.4g
Oliiviöljy 321g2840kcal0g0g321.2g0g
Valkosipuli 129g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 535g116kcal1.7g8.6g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g19679kcal486g2564.2g728.8g353.2g
Valittu annoskoko2912g9840kcal243g1282.1g364.4g176.6g
Annoskoko puolitettuna1456g4920kcal121.5g641.1g182.2g88.3g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761