Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore963g298kcal6.7g52.9g1g13.5g
Vesi321g0kcal0g0g0g0g
Sokeri409g1661kcal0g408.7g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1219g4634kcal86.6g613.3g197.5g21.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g13186kcal186.6g2149.8g397g70.8g
Valittu annoskoko2912g6593kcal93.3g1074.9g198.5g35.4g
Annoskoko puolitettuna1456g3297kcal46.7g537.5g99.3g17.7g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847