Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka260g1872kcal2.6g2.6g208g0g
Liivatelehti, gelatiini12g42kcal10.3g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g500g320kcal55g20g1g0g
Tomusokeri 1dl=60g60g240kcal0g60g0g0g
Mansikka 1000g465kcal5g84g2g19g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g480g1930kcal38.4g292.8g81.6g17.8g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g400g840kcal12g20g80g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g200g1056kcal18.4g120g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g13530kcal283.4g1198.8g853.2g73.6g
Valittu annoskoko2912g6765kcal141.7g599.4g426.6g36.8g
Annoskoko puolitettuna1456g3382kcal70.9g299.7g213.3g18.4g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316