Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g936g749kcal102.9g27.1g27.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro35g11kcal0.7g1.5g0.2g1.1g
Aurinkokuivattu tomaatti70g127kcal1.9g8.4g9.8g0g
Korppujauho 117g428kcal12.3g87.6g1.2g6.2g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Kananmuna kuoreton 129g184kcal16.1g0.4g13.2g0g
Paprika, punainen234g60kcal2.1g10.8g0.9g4.7g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g23g211kcal0g0g23.4g0g
Basilika, tuore35g14kcal1.1g1.8g0.3g1.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g468g117kcal6.1g19.6g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 12g36kcal1.1g1.6g2.7g0.2g
Vesi468g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g4073kcal300.2g351.4g160.8g36.6g
Valittu annoskoko2912g2036kcal150.1g175.7g80.4g18.3g
Annoskoko puolitettuna1456g1018kcal75.1g87.9g40.2g9.2g
Arvot/100g100g70kcal5.2g6g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99738