Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g899g1979kcal98.9g80.9g143.9g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g304kcal0g0g33.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1124g393kcal18g77.6g1.1g15.7g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 157g77kcal1.9g14.9g0.3g2.5g
Suolapähkinä 4.5g27kcal1.1g0.4g2.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g5712kcal244.4g379g363g42.2g
Valittu annoskoko2916g2856kcal122.2g189.5g181.5g21.1g
Annoskoko puolitettuna1458g1428kcal61.1g94.8g90.8g10.6g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125