Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1999g2872kcal319.8g0g177.9g0g
Rypsiöljy 162g1432kcal0g0g161.9g0g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Tilli, tuore 400g120kcal14.7g3.6g3.2g8.4g
Korppujauho 60g220kcal6.3g44.9g0.6g3.2g
Ruokasuola jodioitu 52g1.3kcal0.3g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g9421kcal691.6g112g688.4g35.2g
Valittu annoskoko2916g4711kcal345.8g56g344.2g17.6g
Annoskoko puolitettuna1458g2355kcal172.9g28g172.1g8.8g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230