Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 846g1077kcal182.3g0g38.1g0g
Sipuli kuivattu 32g88kcal3.4g11.4g0.5g11.3g
Fenkoli, annos 100g9g2.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Korianteri, annos 10g9g1.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Chili, jauhettu (), annos 6g4.5g16kcal0.6g2.5g0.8g1.5g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g324g91kcal3.6g15.5g1.3g9.7g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g810g324kcal17g55.1g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow108g410kcal7.1g10.4g37.8g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g4022kcal428.6g192g163.4g55.8g
Valittu annoskoko2916g2011kcal214.3g96g81.7g27.9g
Annoskoko puolitettuna1458g1006kcal107.2g48g40.9g14g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521