Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.933g3265kcal124.1g634.4g22.4g35.5g
Sokeri 407g1651kcal0g406.3g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)837g276kcal27.6g37.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g359g2584kcal3.6g3.6g287.1g0g
Neilikka, annos 4g10g35kcal0.3g7.6g0.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g36g112kcal3.9g21.5g2.5g10g
Siirappi 335g1010kcal0.3g248.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g17863kcal319.6g2718.6g624.6g91g
Valittu annoskoko2916g8932kcal159.8g1359.3g312.3g45.5g
Annoskoko puolitettuna1458g4466kcal79.9g679.7g156.2g22.8g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450