Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa125g125kcal13.7g3.7g6.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml13g2.6kcal1g0g0g0g
Välipalakeksi, digestive 67g288kcal4.4g39.7g12.3g2.2g
Maitorahka, milbona (500g)11g7.6kcal1.4g0.4g0g0g
Margariini 80% keskiarvo11g80kcal0g0g9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g7.5g22kcal0.1g4.2g0g3g
Hermesetas-jauhe1.5g4.3kcal0g0.8g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g1223kcal55g100.6g66.2g11.6g
Valittu annoskoko292g612kcal27.5g50.3g33.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna146g306kcal13.8g25.2g16.6g2.9g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.2g11.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500