Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g20g120kcal4.2g1.3g10.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6g0.6kcal0.1g0g0g5.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g727kcal35.4g22.2g55g10.2g
Valittu annoskoko292g364kcal17.7g11.1g27.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna146g182kcal8.9g5.6g13.8g2.6g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070