Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g63g179kcal2.1g42.5g0.1g5.3g
Sokeri 75g304kcal0g74.9g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g1775kcal11.6g238.4g86.6g10.6g
Valittu annoskoko292g887kcal5.8g119.2g43.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna146g444kcal2.9g59.6g21.7g2.7g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161