Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g131g262kcal18.3g2.8g19.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g109g66kcal1.1g4.9g4.4g0.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tilli mauste1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.2g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g740kcal39.2g16.4g56.8g1.4g
Valittu annoskoko292g370kcal19.6g8.2g28.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna146g185kcal9.8g4.1g14.2g0.4g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565