Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)59g199kcal3.9g45.6g0.4g0.4g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%117g199kcal22.2g0g11.7g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g73g51kcal2.3g8.8g0.1g0g
Kantarelli eli keltavahvero44g8.8kcal1.1g0.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g915kcal59g109.8g24.8g2.4g
Valittu annoskoko292g457kcal29.5g54.9g12.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna146g229kcal14.8g27.5g6.2g0.6g
Arvot/100g100g156kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136