Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu48g61kcal5.3g0.1g4.3g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 38g200kcal0.1g0.1g22.5g0g
Maito,kevyt (valio) 100g38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Raparperi 45g15kcal0.3g2.5g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g1494kcal29g211.4g56.6g6.4g
Valittu annoskoko292g747kcal14.5g105.7g28.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna146g374kcal7.3g52.9g14.2g1.6g
Arvot/100g100g256kcal5g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287