(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Herkkusieni säilyke 29g4.9kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 15g59kcal0.3g0.3g6.3g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton19g34kcal0.8g1g2.8g0.8g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g31g34kcal0.7g1.2g3.1g0g
Tonnikala öljyssä 73g138kcal19.7g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g609kcal50.4g12.4g38.4g7.6g
Valittu annoskoko293g305kcal25.2g6.2g19.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna146g152kcal12.6g3.1g9.6g1.9g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163233