Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty144g417kcal31.7g64.8g2.3g0g
Oliiviöljy 13g112kcal0g0g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu7.8g6.3kcal0.1g1.4g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen78g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g2.5g8.8kcal0g2.2g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 19g37kcal0.3g0.3g3.8g0.8g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.6g1.6kcal0g0.5g0g0.3g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g1222kcal66.6g148g38.4g6.4g
Valittu annoskoko293g611kcal33.3g74g19.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna146g306kcal16.7g37g9.6g1.6g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903