Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka14g124kcal0g0g14.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g189kcal5.6g38.5g0.7g1.9g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki28g16kcal2.4g1.4g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g28g50kcal0.1g2.8g0.1g0g
Mustikka85g28kcal0.4g5.4g0.3g2.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)14g52kcal2g7.8g1.1g1.6g
Sokeri 10g41kcal0g10.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g1295kcal29g182.6g39.2g12.6g
Valittu annoskoko293g647kcal14.5g91.3g19.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna146g324kcal7.3g45.7g9.8g3.2g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956