Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer65g332kcal2.5g36.1g19.4g3.4g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)24g174kcal0.2g1g19.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 32g39kcal1g1.5g3.2g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 16g66kcal0g16.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.4g0.1g3.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl32g116kcal0.6g0.9g12.3g0g
Sokeri6.9g28kcal0g6.9g0g0g
Marianne crush 150g24g104kcal0.3g20.8g2g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8.1g30kcal1.5g0.9g1.8g2.5g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g44g148kcal0.9g34g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g2207kcal23g244.2g124.8g18.6g
Valittu annoskoko293g1103kcal11.5g122.1g62.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna146g552kcal5.8g61.1g31.2g4.7g
Arvot/100g100g377kcal3.9g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497