Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g606kcal42.2g20g39g7.2g
Valittu annoskoko293g303kcal21.1g10g19.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna146g152kcal10.6g5g9.8g1.8g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215452