Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 34g22kcal1.1g1.6g1.2g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g168g185kcal42.1g0g1.7g0g
Korppujauho (Pirkka)28g101kcal3.9g19.6g0.6g1.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g793kcal109.6g43.2g19.6g2.8g
Valittu annoskoko293g397kcal54.8g21.6g9.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna146g198kcal27.4g10.8g4.9g0.7g
Arvot/100g100g136kcal18.7g7.4g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567