Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi34g152kcal2.2g20.2g7.1g1g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss79g27kcal0.8g3.2g0.6g2.9g
Flora Vanilla 12%54g102kcal2.4g8.6g6.5g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g34g84kcal2g1.1g7.9g0.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g40g65kcal3g0.6g2.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4.5g16kcal3.8g0g0g0g
Marianne crush 150g23g97kcal0.3g19.3g1.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g1360kcal29.2g134g71.6g8.8g
Valittu annoskoko292g680kcal14.6g67g35.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna146g340kcal7.3g33.5g17.9g2.2g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354901