Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu188g237kcal20.7g0.6g16.9g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g44g118kcal5.7g0g10.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g50g125kcal9.5g0g11g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g1119kcal71.8g1.2g94.4g0g
Valittu annoskoko293g560kcal35.9g0.6g47.2g0g
Annoskoko puolitettuna146g280kcal18g0.3g23.6g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594