Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g78g27kcal0.8g5.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g1.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Nautajauheliha 15%63g128kcal11.2g0g9.4g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 7.8g29kcal1.7g0g2.5g0g
Munakoiso 117g26kcal0.6g3.6g0.2g2.9g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 7.8g16kcal0.1g0.1g1.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g490kcal29.4g20.6g30.6g7g
Valittu annoskoko292g245kcal14.7g10.3g15.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna146g123kcal7.4g5.2g7.7g1.8g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465