Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g56g14kcal0.6g2.8g0.1g1.4g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 78g56kcal1.4g11.3g0.2g0.8g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl39g47kcal1.3g1.4g3.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g63g106kcal11.9g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g460kcal31g32g21.8g4.6g
Valittu annoskoko293g230kcal15.5g16g10.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna146g115kcal7.8g8g5.5g1.2g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759