Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1247g1247kcal137.1g37.4g62.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml125g26kcal10.1g0g0.4g0.1g
Välipalakeksi, digestive 673g2878kcal43.6g397.4g122.8g22.4g
Maitorahka, milbona (500g)112g76kcal13.7g4.4g0.2g0g
Margariini 80% keskiarvo112g797kcal0.3g0.2g89.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.2g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 549g782kcal68.6g1.6g56.2g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g75g216kcal0.9g41.9g0g29.9g
Hermesetas-jauhe15g43kcal0.2g8.4g0g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g12234kcal549.2g1007.6g663.4g116.8g
Valittu annoskoko2920g6117kcal274.6g503.8g331.7g58.4g
Annoskoko puolitettuna1460g3059kcal137.3g251.9g165.9g29.2g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500