Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2000g920kcal64g96g30g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g200g1200kcal42g13.2g108g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g60g6kcal0.9g0g0.4g51g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g7272kcal353.8g222.6g552.2g102g
Valittu annoskoko2920g3636kcal176.9g111.3g276.1g51g
Annoskoko puolitettuna1460g1818kcal88.5g55.7g138.1g25.5g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070