PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1656g632kcal4.5g116.6g1.5g56.8g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1119kcal33.2g228.3g3.9g11.4g
Sokeri 213g866kcal0g213g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 414g591kcal51.7g1.2g42.4g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g176g948kcal0.7g0.9g105.4g0g
Maito, Kevyt113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g8537kcal188.8g1160g309.8g136.6g
Valittu annoskoko2920g4269kcal94.4g580g154.9g68.3g
Annoskoko puolitettuna1460g2134kcal47.2g290g77.5g34.2g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219