Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g800g1056kcal168g0g40g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g800g1592kcal160g0g104g0g
Margariini, Pirkka5g36kcal0g0g4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5g45kcal0g0g5g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli200g600kcal7.2g8.4g60g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g7992kcal694.6g48g546.4g3.4g
Valittu annoskoko2920g3996kcal347.3g24g273.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna1460g1998kcal173.7g12g136.6g0.9g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720