Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g44g362kcal0g0g40.2g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g1480g488kcal22.2g71g5.9g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g560g616kcal145.6g0g5.6g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g800g1360kcal61.6g41.6g104g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g5730kcal464.4g237g311.8g46.4g
Valittu annoskoko2920g2865kcal232.2g118.5g155.9g23.2g
Annoskoko puolitettuna1460g1433kcal116.1g59.3g78g11.6g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985