Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g626g688kcal48.8g112.6g3.1g56.9g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Paprikajauhe, punanen2.5g6.3kcal0.4g0.5g0.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1126g256kcal6.3g38.9g3.4g15.8g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paistijauheliha 10%1001g1702kcal200.2g0g100.1g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g5878kcal517.8g324.6g264.6g151.4g
Valittu annoskoko2920g2939kcal258.9g162.3g132.3g75.7g
Annoskoko puolitettuna1460g1469kcal129.5g81.2g66.2g37.9g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373