Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g700g700kcal140g15.4g77g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Herkkusieni700g105kcal16.1g4.2g3.5g10.5g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)700g420kcal7g31.5g28g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli350g630kcal23.8g13.3g52.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 53g464kcal0g0g52.4g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5845g5067kcal390.2g211.4g429g35.4g
Valittu annoskoko2923g2533kcal195.1g105.7g214.5g17.7g
Annoskoko puolitettuna1461g1267kcal97.6g52.9g107.3g8.9g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204522