Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1334g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g400g96kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Porkkana 267g87kcal1.7g14.8g0.5g6.8g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl40g30kcal1.6g3.2g1.2g0g
Persilja 27g7.3kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)400g440kcal92g0g8.4g0g
Paprika punainen 133g39kcal1.3g6g0.5g2.5g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g1779kcal212.4g121.6g37.8g52.8g
Valittu annoskoko2928g889kcal106.2g60.8g18.9g26.4g
Annoskoko puolitettuna1464g445kcal53.1g30.4g9.5g13.2g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101409