Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1018g775kcal19.1g157.8g2g10.2g
Punajuuri 655g251kcal6.5g45.2g1.3g16.4g
Vesi946g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g291g466kcal7.9g12.5g43.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow19g49kcal1.9g1.9g3.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g3082kcal70.8g434.8g101.4g53.8g
Valittu annoskoko2928g1541kcal35.4g217.4g50.7g26.9g
Annoskoko puolitettuna1464g771kcal17.7g108.7g25.4g13.5g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013