Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Herne, kuivattu, Rainbow500g1409kcal89.4g317.3g4.5g50g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia400g560kcal68g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g4037kcal319.6g635.2g81.8g100g
Valittu annoskoko2928g2019kcal159.8g317.6g40.9g50g
Annoskoko puolitettuna1464g1009kcal79.9g158.8g20.5g25g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128