Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1200g351kcal11.3g54g4.8g22.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1200g3846kcal321.2g0g287.3g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)135g95kcal14.9g3.4g2g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Tomaatti 120g27kcal0.7g4.1g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g8774kcal701g142.8g591g56.2g
Valittu annoskoko2928g4387kcal350.5g71.4g295.5g28.1g
Annoskoko puolitettuna1464g2194kcal175.3g35.7g147.8g14.1g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490