Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g901g946kcal130.6g40.5g18g49.6g
Sipuli 390g118kcal4.9g18.7g0.8g6.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1502g375kcal19.5g63.1g3g0g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 45g319kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g3712kcal324.2g274g116.6g116.2g
Valittu annoskoko2928g1856kcal162.1g137g58.3g58.1g
Annoskoko puolitettuna1464g928kcal81.1g68.5g29.2g29.1g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354740