Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g902g902kcal153.3g9g27.1g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Paprika keltainen 391g118kcal3.7g19.9g0.8g7.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1203g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton150g241kcal12g6g19.5g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g45g363kcal0g0g40.6g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g3550kcal354.2g96.4g190.2g22.4g
Valittu annoskoko2928g1775kcal177.1g48.2g95.1g11.2g
Annoskoko puolitettuna1464g888kcal88.6g24.1g47.6g5.6g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152