Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1451g464kcal47.9g65.3g0g0g
Sokeri 435g1767kcal0g434.8g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen193g1393kcal0g0g154.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 849g2912kcal86.5g594.1g10.2g29.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g13071kcal268.8g2188.4g329.8g59.4g
Valittu annoskoko2928g6535kcal134.4g1094.2g164.9g29.7g
Annoskoko puolitettuna1464g3268kcal67.2g547.1g82.5g14.9g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172