Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1598g384kcal19.2g54.3g3.2g33.6g
Kurkku, tuore480g48kcal2.9g8.1g0.5g3.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Paprika, punainen80g21kcal0.7g3.7g0.3g1.6g
Sokeri136g552kcal0g135.7g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g160g32kcal0g10.4g0g0g
Siirappi, tumma11g36kcal0g8.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 144g1272kcal0g0g143.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g4773kcal49.8g456.4g296.2g82.6g
Valittu annoskoko2928g2387kcal24.9g228.2g148.1g41.3g
Annoskoko puolitettuna1464g1193kcal12.5g114.1g74.1g20.7g
Arvot/100g100g82kcal0.9g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94633