Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Parsakaali brokkoli 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Herkkusieni 113g18kcal2.4g0.3g0.4g1.7g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Soijakastike 34g20kcal1.7g3.2g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g8.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2250g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g101g355kcal3.4g82.6g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5859g1062kcal32g214.6g3.8g26.6g
Valittu annoskoko2929g531kcal16g107.3g1.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna1465g266kcal8g53.7g1g6.7g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258