Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka12g10kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.9g0.1g1.5g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Juuriselleri 17g5.3kcal0.2g0.8g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl33g10kcal1.5g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (käsittelemätön)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)50g117kcal5.7g0.3g9.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g33g94kcal6.3g0g7.3g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g4.2g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g617kcal31.4g34.4g35.8g10.2g
Valittu annoskoko293g309kcal15.7g17.2g17.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna147g154kcal7.9g8.6g9g2.6g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566